Chic et Pas Chère

Voor een concert in kleedje, strik en fraais…
Een avond vol meezing, meeswing, meefeest en meeleef…

Wie?
Een trio met heel diverse achtergrond en dito goesting. Dus ’t klinkt ook zo!
Zang:
Chris Mazarese (Winnaar Nekka-nacht 2000 met Cherchez la femme, Jumbalaya een country project met stemcollega’s Eva De Roovere en Nathalie Delcroix, Trio Comiso een programma rond Salvator Adamo met Niels De Caster en Yves Meerschaert)
Accordeon/percussie: Guy Puyneers (Tiense Straatmuzikanten, Make a Wish band)

Op aanvraag vullen we dit duo aan tot een full-band met gastartiesten

Wat?

We zorgen voor een
avond plezier, meezing, lekker ouderwets Sing-a-long. Waar wij komen gaan de mensen en niet-mensen met een fijn gevoel naar huis. “Lang niet zo gezongen, ons lang niet zo gegeven, lang niet zo veel deugd gehad.”
Elke man of vrouw die zich wil smijten in de aria’s krijgt van ons een meezingboekje. Ze worden meegesleurd in het lied ‘uit volle Vlaamse borst en borsten’.
Een greep uit het repertoire en
een repertoire dat op aanvraag persoonlijker kan worden al naargelang het feest, al naargelang de wil, de moed en het verlangen…
(Rozane, Sinds een dag of twee, Blij dat ik je niet vergeten , Heb je even voor mij, Ik voel me zo verdomd , Kleine cafe aan de haven, Malle babbe, Domino, Suzanne, een beetje verliefd, lichtjes van de schelde, zeester met koffie, mia, geef me een kus, zij gelooft in mij, les filles du bord de mer, het is een nacht…)

Waarom?
Omdat mensen soms gewoon
“no nonsens” willen meezingen en zich laten gaan… omdat feesten belangrijk is en aan niets denken deugd kan doen. Omdat ’t leven schoon
is en wij ook!

krantenartikel jan.09

Go Back
Go Back Home